wallstickers citater

                                                      wallstickers citater

Find dine wallstickers hos os. Her er tekster og citater som er designet af os og produceret i kvalitetsmateriale så du modtager et godt produkt som holder i mange år. Få en tekst eller et citat skrevet på dansk. Find blandt andet den moderne “Husregler”, eller den populære wallsticker med “Bedstes regler”.

Hos os finder du et stort udvalg af tekster om mangt og meget. Teksterne er omhyggeligt designet og vi har nøje udvalgt fonten og størrelsesforholdende for at få den bedst udseende wallsticker som muligt. Farven vælger du selv, så du kan sikre dig, at wallstickeren passer ind i dit hjem.

Se eksempelvis denne tankevækkende wallsticker med teksten ”Livet handler ikke om at vente til uvejret har lagt sig…”. En rigtig smuk og tankevækkende wallsticker, der på få linjer opsummerer, hvad livet bringer og hvordan man tackler det bedst.

Hos os finder du også mange citater fra kendte figurer, mennesker og forfattere. Derfor har vi selvfølgelig flere forskellige citater af vores alle sammens HC Andersen. Eksempelvis har vi en wallsticker med det smukke citat: ”Livet er det dejligste eventyr”. En flot kobling af HC Andersens eventyrlige univers og et optimistisk syn på alt, hvad livet kan bringe. Citatet fås i flere forskellige størrelser, så du selv kan vælge, hvor meget det skal fylde på din væg.

Mangler du nogle husregler eller lignende, finder du også et stort udvalg af dem her på siden. Som noget mere utraditionelt har vi også valgt at lave en wallsticker med vaskeregler. En fed wallsticker, der på én gang er praktisk og sjov. På wallstickeren står alle nødvendige instruktioner, såsom sortering, tjek lommer, tjek temperatur, hvordan uld skal vaskes, og ikke mindst står der med meget store bogstaver, at man ikke skal overfylde maskinen. Perfekt til hjemmet, hvor i er flere, der vasker eller hvor jeres børn måske også skal til at vaske. Wallstickeren er selvfølgelig også oplagt til lejligheden, kollegiet eller kollektivet, der har fælles vaskemaskine. Har du flere ønsker i forhold til teksten kan du selvfølgelig skrive til os.


Alle wallstickers er lavet på folie af højeste kvalitet for at sikre dig den bedste oplevelse med wallstickers. Dette betyder, at wallstickeren er nem at sætte op og holder i længst mulig tid, så du har længst mulig glæde af din wallsticker. Alle wallstickers sendes fragtfrit. På denne måde sikrer vi dig de fedeste wallstickers og den bedste kundeservice.